Έξοδα Αποστολής

Προϊόντα υψηλής αξίας και μικρού όγκου αποστέλλονται χωρίς χρέωση μεταφορικών εξόδων. Αυτά τα προϊόντα έχουν σχετική σήμανση στις σελίδες του καταστήματος με την περιγραφή και την τιμή του προϊόντος.

Όλα τα υπόλοιπα προϊόντα αποστέλλονται με χρέωση μεταφορικών εξόδων αναλόγως του όγκου και του βάρους τους, με ελάχιστη χρέωση € 2,90. Το www.odosermou.gr θα σας ενημερώσει για το κόστος αποστολής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας, πριν την πληρωμή της.

Ημερομηνίες και ώρες παράδοσης

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier ή με πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη προϊόντα. Η εταιρία Επιχείρηση συνεργάζεται με την εταιρία ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ για την μεταφορά των προϊόντων.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 15:00 από Δευτέρα εως Σάββατο (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 15.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 15:00.

Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης (Εργάσιμες ημέρες)

  • Αστικά κέντρα 1-2 ημέρες
  • Λοιποί χερσαίοι προορισμοί 2-3 ημέρες
  • Νησιωτικοί Προορισμοί 2-3 ημέρες
  • Δυσπρόσιτες Περιοχές 2-4 ημέρες

Λόγω αυξημένης κίνησης στο δίκτυο διανομής της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών, ενδέχεται οι παραπάνω χρόνοι να αυξηθούν έως και κατά (5) ημέρες.

Αφορά παραδόσεις από 27 Μαρτίου έως 13 Απριλίου 2020.

Ο χρόνος παράδοσης είναι ενδεικτικός, αφορά εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία αναχώρησης και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με τις συνθήκες. Ως “Αστικά κέντρα” χαρακτηρίζονται πρωτεύουσες χερσαίων νομών με εξαίρεση τυχόν δυσπρόσιτες περιοχές.

Δυσπρόσιτες περιοχές: Οι περιοχές εκτός των ορίων των κυρίων πόλεων του δικτύου της εταιρίας ταχυμεταφορών, χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτοι προορισμοί.

Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης δεν ισχύουν όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Παραλαβή από το κατάστημα

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας στη Σύρο, οδός Ελ. Βενιζέλου 6, δεν έχετε παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το “Παραλαβή από το Κατάστημα’’ και να απαλλαγείται από τα έξοδα αποστολής.

Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μέχρι τις 14.00 μμ, θα βρίσκεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα στο κατάστημα, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Η ενημέρωση για την παραλαβή της παραγγελίας σας γίνεται με αυτοματοποιημένο email που αναγράφει πως η παραγγελία είναι διαθέσιμη στο κατάστημα για παραλαβή. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή με e-mail για να διασφαλίσουμε την ομαλή εξέλιξη της παραγγελίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να γίνεται μόνο αφού θα έχετε ήδη ενημερωθεί. Όλες οι παραγγελίες παραμένουν στο κατάστημα μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες μετά την παράδοση των προϊόντων σε αυτό και αφού έχετε ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους πληρωμής : Μετρητά-Πιστωτική & Χρεωστική Κάρτα.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους:

  • Λόγω περιόδων αιχμής (π.χ Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες).
  • Λόγω πληρωμής με “Κατάθεση Σε Τράπεζα”:

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Για να ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων έπειτα από κατάθεση σε τράπεζα, θα πρέπει να εμφανιστεί στον λογαριασμό της εταιρίας το ποσό που κατατέθηκε και να γίνει ταυτοποίηση των στοιχείων. Η συγκεκριμένη διαδικασία απαιτεί τη συμβολή της εκάστοτε τράπεζας και για το λόγο αυτό ενδέχεται να καθυστερήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.

  • Λόγω καθυστέρησης αποστολής από τον προμηθευτή μας:

Προκειμένου να σας προσφέρουμε ποικιλία και ανταγωνιστικές τιμές παραγγέλνουμε τα προϊόντα μας από μια μεγάλη λίστα προμηθευτών, ελλήνων και ξένων. Συμβαίνει όμως πολλές φορές μια παραγγελία να καθυστερήσει στην μεταφορά της. Σε τέτοιες περιπτώσεις επικοινωνούμε μαζί σας και σας ενημερώνουμε για τον χρόνο αποστολής του προϊόντος. Θα σας στείλουμε το προϊόν αμέσως μετά την παραλαβή του στις αποθήκες μας.

  • Λόγω εξάντλησης του αποθέματος και κατάργησης του προϊόντος από τον προμηθευτή μας:

Στα προϊόντα που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα πολλές φορές παρατηρείται το φαινόμενο κάποιος προμηθευτής να ανακοινώσει απροειδοποίητα ότι καταργεί κάποια προϊόντα. Και σε αυτή την περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας προτείνουμε εναλλακτικές λύσεις.

  • Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.
  • Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της. Κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί και όταν τα στοιχεία σας που έχετε καταχωρήσει δεν είναι σωστά ενημερωμένα.