Έχουμε εγκαταστημένο το συμβατό με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου Positive SSL 256-bit για την προστασία των ιστοσελίδων μας και των προσωπικών σας δεδομένων.
Το SSL ή αλλιώς Secure Socket Layers είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας το οποίο δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και της ιστοσελίδας μας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές και αποτρέποντας τις κακόβουλες ενέργειες.
Η λειτουργία του SSL Certificate ελέγχεται συνεχώς από τα προγράμματα περιήγησης, όπως τον CHROME και πιστοποιείται από ένα μικρό λουκέτο που βλέπετε στο πάνω μέρος της οθόνης, αριστερά από τη διεύθυνση του e-shop μας.
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας και MasterPass διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.
alpha bank credit cards

Η αξιοπιστία του www.odosermou.gr έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών.

Με την πιστοποίηση του

Skroutz

Ελεγμένο από το

BestPrice.gr

Συνεργάτης

Snif.gr