Έχουμε εγκαταστημένο το συμβατό με όλα τα δημοφιλή προγράμματα περιήγησης Διαδικτύου Positive SSL 256-bit για την προστασία των ιστοσελίδων μας και των προσωπικών σας δεδομένων.

Το SSL ή αλλιώς Secure Socket Layers είναι ένα πρωτόκολλο ασφαλείας το οποίο δημιουργεί μια ασφαλή σύνδεση μεταξύ του υπολογιστή σας και της ιστοσελίδας μας, εξασφαλίζοντας την ασφαλή ανταλλαγή δεδομένων ανάμεσα στις δύο πλευρές και αποτρέποντας τις κακόβουλες ενέργειες.

Η λειτουργία του SSL Certificate ελέγχεται συνεχώς από τα προγράμματα περιήγησης, όπως τον CHROME και πιστοποιείται από ένα μικρό λουκέτο που βλέπετε στο πάνω μέρος της οθόνης, αριστερά από τη διεύθυνση του e-shop μας.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας και MasterPass διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

alpha bank credit cards

Οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της EveryPay.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Η αξιοπιστία του www.odosermou.gr έχει ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από τις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών.

Με την πιστοποίηση του

Skroutz

Ελεγμένο από το

BestPrice.gr

Συνεργάτης

Snif.gr