Το κατάστημά μας

Ελ. Βενιζέλου 6
GR-84100 ΣΥΡΟΣ
τηλ: 2281 3 00818

Αυτή την ώρα είμαστε κλειστά.Θα ανοίξουμε πάλι την Τρίτη, στις 09:30.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η φωτογραφία που βλέπετε στη σελίδα του προϊόντος αντιπροσωπεύει με ακρίβεια το αντικείμενο που θα παραλάβετε.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ένα είδος διατίθεται με τον ίδιο κωδικό σε διαφορετικές παραλλαγές / χρώματα. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, αυτό αναφέρεται ευκρινώς στον τίτλο του (πχ: 2 σχέδια) ή στην περιγραφή του και στις φωτογραφίες του προϊόντος εμφανίζονται οι διαθέσιμες παραλλαγές / χρώματα.

Η επιλογή μεταξύ των διαφορετικών παραλλαγών, σε ορισμένα είδη μπορεί να γίνει απ’ευθείας από τη σελίδα του. Όταν αυτή η επιλογή δεν εμφανίζεται, τότε μπορείτε να προσδιορίσετε την παραλλαγή ή το χρώμα που προτιμάτε στο πεδίο “Παρατηρήσεις” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Μέσα στη συσκευασία με την οποία παραλαμβάνετε την παραγγελία σας, τοποθετούμε την απόδειξη λιανικής πώλησης, σύμφωνα με τη φορολογική νομοθεσία.

Στην περίπτωση που θέλετε να ξαναδείτε τα είδη, τις ποσότητες και τις αξίες των αγορών σας, μπορείτε να ανατρέξετε στον Λογαριασμό σας και στην επιλογή Παραγγελίες. Αυτές οι επιλογές είναι διαθέσιμες στους πελάτες που έχουν επιλέξει να δημιουργήσουν λογαριασμό και έχουν πραγματοποιήσει τις αγορές τους με σύνδεση στον λογαριασμό τους.

Sit rhoncus aptent dis scelerisque penatibus a dis tempor accumsan suspendisse mollis a et odio ullamcorper magnis ullamcorper cum ullamcorper duis nulla egestas massa.

Vitae amet nostra est leo dignissim justo sodales et ac a conubia bibendum duis ad justo suspendisse a a tellus cubilia vestibulum a dictumst a duis risus.Sociosqu curae consequat nisl litora a eros est consectetur nulla rhoncus a a id felis praesent.Tempus dui integer a cursus id fames parturient.

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να παραγγείλετε κάτι που εμφανίζεται ως εξαντλημένο.

Συχνά, αναπληρώνουμε τα εξαντλημένα είδη με νέες παραλαβές. Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, τότε άμεσα το είδος εμφανίζεται ως διαθέσιμο στο e-shop και μπορείτε να παραγγείλετε. Ο χρόνος αναπλήρωσης των εξαντλημένων ειδών δεν είναι σταθερός. Για αυτό, αν σας ενδιαφέρει κάποιο εξαντλημένο είδος, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας αναφέροντας τον κωδικό και την περιγραφή του είδους και θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι το μεσημέρι (12:00) εργασίμων ημερών (Δευτέρα – Σάββατο) αποστέλλονται αυθημερόν με τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών.

Στα μεγάλα αστικά κέντρα, σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, οι παραγγελίες παραδίδονται κατά κανόνα την επόμενη εργάσιμη. Κατά την αποστολή της παραγγελίας σας, σας ενημερώνουμε με e-mail όπου περιλαμβάνεται ο αριθμός αποστολής, με τον οποίο μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του πακέτου σας.

Στις μικρότερες πόλεις και νησιά, οι παραγγελίες παραδίδονται συνήθως σε δύο εργάσιμες. Στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές ενδέχεται να χρειαστεί μία ημέρα ακόμα μέχρι να παραλάβετε, αναλόγως των δρομολογίων της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών.

Σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (καιρικές συνθήκες, απεργίες, λοιπά έκτακτα γεγονότα) είναι πιθανόν να υπάρξουν καθυστερήσεις.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ