Νέα Προϊόντα

Η Konami μας αποκαλύπτει τα νέα του Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! Tin of the Pharaoh’s Gods 2022

Η Konami Digital Entertainment μας δίνει τέσσερεις λόγους για να είμαστε ενθουσιασμένοι με τα Yu-Gi-Oh! TCG, τους επόμενους τρεις μήνες του 2022.

Το Yu-Gi-Oh! Το Trading Card Game (TCG) γίνεται όλο και πιο δυνατό τα τελευταία χρόνια. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας του μπορεί να αποδοθεί στα εντυπωσιακά πακέτα καρτών που κυκλοφορεί η Konami κάθε φορά, πακέτα που ικανοποιούν τις προσδοκίες των φίλων του Yu-Gi-Oh.

Τα συλλεκτικά tins είναι βασικό στοιχείο του Yu-Gi-Oh! TCG από τότε που ήρθε για πρώτη φορά στη Δύση το 2002. Και για το 2022 το Tin of the Pharaoh’s Gods θα συνεχίσει αυτή την ιστορική 20ετή πορεία με στυλ. Το κουτί του 2022 θα περιλαμβάνει τρία εξαιρετικά μεγάλα Mega-Packs, με 18 κάρτες το κάθε ένα. Κάθε πακέτο θα περιέχει μία εκπληκτική Prismatic Secret Rare.

2022 Tin of the Pharaoh’s Gods

Ιδανικό για νέους παίκτες στο Yu-Gi- Oh! TCG, το Speed Duel προσφέρει έναν διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο εισαγωγής στο παιχνίδι. Αυτή η ξεχωριστή έκδοση του TCG επιτρέπει επίσης στους παίκτες να παίζουν τον ρόλο αγαπημένων Yu-Gi-Oh! χαρακτήρων, αποκτώντας έτσι ειδικές ικανότητες στις μονομαχίες.

Ο κατάλογος των καρτών Speed Duel αυξάνεται κάθε χρόνο σημαντικά. Φέτος έχει ήδη κυκλοφορήσει το Speed Duel GX: Duel Academy Box, ένα συλλεκτικό σετ με κάρτες και χαρακτήρες από το Yu-Gi-Oh! GX. Σύντομα, θα κυκλοφορήσει το Speed Duel GX: Midterm Paradox με πάνω από 100 φύλλα, με 4 πλήρη deck Speed Duel, έτοιμα για γρήγορο παιχνίδι! Θα είναι μία τέλεια επέκταση για το Speed Duel GX: Duel Academy Box αλλά και εξίσου φανταστικό για να παίξετε μόνο με αυτό.

Yu-Gi-Oh! Speed Duel GX: Midterm Paradox Mini Box

Στο τέλος του Σεπτεμβρίου έτους θα δούμε το Structure Deck: Legend of the Crystal Beasts με ένα λαμπερό εξώφυλλο και μια νέα μορφή Rainbow Dragon που μπορεί να καθαρίσει το παιχνίδι με ένα καταστροφικό χτύπημα. Στη συνέχεια, το booster Battles of Legend: Crystal Revenge θα παρουσιάσει κάρτες που δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ από το Yu-Gi-Oh! Και θα είναι απαραίτητες για τους φανατικούς θαυμαστές του Yu-Gi-Oh!

Yu-Gi-Oh! Structure Deck Legend of the Crystal Beasts

Τον Οκτώβριο, το νέο booster Darkwing Blast θα διαθέτει ολοκαίνουργια θέματα για να τα χρησιμοποιήσουν οι παίκτες προς όφελός τους, καθώς και μια νέα έκδοση του Black-Winged Dragon που μπορεί να καταστρέψει κάθε φύλλο στο παιχνίδι.

Yu-Gi-Oh! Darkwing Blast Booster Pack

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.yugioh-card.com/en/products/ .

Όλα αυτά, και ακόμα περισσότερες κάρτες Yu-Gi-Oh, θα βρείτε τους επόμενους μήνες στο ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ, στην Ερμούπολη της Σύρου και στο www.odosermou.gr .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *